maandag 16 juli 2012

Project 35: Gehaakte Tafelloper

Ik heb al een tijdje geleden wol gekocht voor een sjaal, omslag doek of iets dergelijks. Het garen (Phildar Plaisance - 50% katoen/50% acryl) was in de uitverkoop van Signora Anna voor maar één euro per bolletje. Ik was begonnen met de Elisa-sjaal maar dat werd niet wat ik ervan verwachtte. Ook een ander patroon van een rechte sjaal werd niet naar mijn zin.

Toen bedacht ik dat ik best een nieuwe tafelloper nodig had. Waarom zou ik die niet zelf maken/haken? Uiteindelijk een stel lossen op gezet en ben ik Granny stripes gaan haken.

Best leuk geworden toch?


6 opmerkingen:

  1. Ik vind hem echt super geworden. Morgen wil ik voor het eerst gaan kijken bij signora anna dus ik ben benieuwd. Ik denk als ze hem in de winkel leg dat ze er zeker meer van verkoopt. Ik ga in ieder geval even kijken.
    Groetjes moique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het patroon. Ik ben zelf ook nog niet zo lang bezig met haken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Monique,
    Ik heb het uit mijn hoofd gedaan. Eerst een reeks lossen in een veelvoud van vier. Dan een toer vasten en daarna telkens drie stokjes en een losse. De volgende toer doe je dan de stokjes in de lossen. simpel!! succes ermee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er erg leuk uit. Bedankt voor het idee. Zal hem onthouden. Trouwen m'n omslag doek is bijna af.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik moest vanmorgen nog aan je denken Diana en ik vroeg me inderdaad af hoever je was!! FOTO FOTO!!! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey. Ik heb alleen nog maar granny's in een vierkant gehaakt. Hoe doe je dat per rij op het einde van de rij en eens het werk gedraaid het begin om mooi recht te blijven ?

    BeantwoordenVerwijderen