zaterdag 5 mei 2012

W.i.p.....beetje veel...

...Oeps heb ineens wel 3 naaiwerkjes en minimaal 3 haakwerkjes liggen....

Oke ik ben best creatief, maar om nu zoveel onafgemaakte projectjes te hebben liggen...das ook wel weer wat overdreven...
Tijd om wat dingetjes af te maken zou je denken.

Dit is een tuniek waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar de stof glijdt aan alle kanten onder je machine weg, en ik heb de rits er (serieus!!) al drie keer opnieuw ingezet....Of ie ooit af gaat komen, ik weet het echt niet. Het is wel een heel leuk modelletje.
Dit rokje maakte ik als noodoplossing voor het geval de koninginnejurk niet zou passen. Het idee haalde ik van internet. Ik vind het zelf een erg leuk rokje geworden. Ik moet alleen de stroken aan de binnenkant nog even netjes aflocken, maar dat doe ik maandag op naailes.
Dit is mijn nieuwste naaiproject "Hollywood Cerise". Het patroontje komt uit de nieuwste Ottobre en ik ben er helemaal weg van! In de lapjesvoorraad lag nog een mooi knalroze katoentje. Ook deze neem ik mee naar naailes, want ik wil graag de rolzoompjes in de versieringen met de lockmachine maken.
En dan de haakwerkjes.
Deze tas is naar het idee van de "Nordstromtas". Ik moet hem nog voeren en pimpen. Hij is gehaakt met witte acryl van de Wibra. Best leuk, maar op die voering blijf ik dan toch weer een tijdje hangen. Misschien moet ik deze week maar eens even doorzetten en gewoon een leuk lapje aan de binnenkant vastfrunniken..
Deze tas is een vrij recent project. Ik zag het patroon hier op Ravelry. Ik vind het een erg leuk patroontje, maar ook hier blijf ik weer op de voering steken. Daarnaast moet ik een tasbodem maken, want anders vind ik het zo'n uitgezakt ding. Ik heb wel een idee hoe ik dat wil doen, maar kom er niet toe om het uit te werken.
Naast de talloze onafgewerkte amigumi's ligt er een haakwerkje "in de wacht" waar ik van mezelf pas in de komende vakantie mee verder mag. Lekker haken op de camping! Ik wil deze mooie omslagdoek maken. De wol is al gekocht.

2 opmerkingen:

  1. Bekend verschijnsel, teveel projectjes tegelijk.... Leuk he, die nieuwe Ottobre? Ik heb hem jaren niet gekocht, maar ga het nu toch weer doen, zag er ook leuke stoere kleding voor mijn kleine man. Mijn meisje is helaas al te groot voor de jurkjes...want ze zijn leuk!! Succes ermee, ben benieuwd naar het resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai Jolanda,

    Wat leuk dat je mij volgt! Maar ik zie dat jij ook hele leuke en mooie dingen in de diverse soorten handwerken. Zoals je misschien wel al gezien heb, volg ik je nu ook. Ik ben benieuwd naar de volgende projecten. Succes Anita

    BeantwoordenVerwijderen