zondag 25 september 2011

Project 3: kinderponcho

Bij het zoeken en snuffelen op blogs zag ik een simpele maar ontzettend leuke poncho staan. Ik had nog wol (van de zeeman of zo) liggen dus.....Voor mijn verjaardag heb ik een boekje met gehaakte en gebreide bloemen gekregen en ik heb een mooie roos op de poncho gehaakt. En wat is het toch leuk om kleertjes voor mijn kleine meid te maken. Dat gezichtje als ze weer wat nieuws krijgt!!! Het patroon is op meerdere sites te vinden.


woensdag 14 september 2011

zondag 11 september 2011

Project 2: telefoonhoesje

In opdracht van mijn nichtje heb ik dit telefoonhoesje gemaakt. Uiteindelijk best wel veel werk (wegwerken van de draadjes). Hopelijk is ze er blij mee!


donderdag 8 september 2011

Nieuwe buit

Ik heb vorige week maar liefst 11 lapjes gekocht......allemaal voor mijn dochter (bijna 3 en helemaal blij). Ik zie overal ineens leuke foute stoffen liggen die nu weer helemaal kunnen. "Oudemannen ruitjes" en eighties stoffen, drukke bloemetjes en bedrukte spijkerstof. Het gelukkigst ben ik bij de kramen waar je voor een euro per meter kunt uitzoeken. En nog heb ik geen stof voor een prinsessenjurk gekocht. En er lag genoeg!!!


woensdag 7 september 2011

Breien en wolvilten

Ik kwam vandaag op een marktje een leuk boekje tegen over wolvilten. Het klinkt ouderwets en eigenlijk heb ik me er daarom tot nu toe nog niet aan gewaagd. Maar in dit boekje stonden zulke leuke en bruikbare spullen dat ik er nu toch sterk over nadenk om iets leuks (matje voor in de caravan? Woonkussen? Leuke manden? Een Tas? ) te maken. 


zondag 4 september 2011

A Project a week: Project 1 Gepimpte tas



Ik loop al een tijdje na te denken om per week 1 ding "af" te maken. Ik heb nog zoveel leuke dingen liggen om af te maken. De tas waar ik de vorige keer over blogde is Project 1 geworden. Ik vind hem hartstikke leuk geworden!!