woensdag 30 maart 2011

Borduurkaart vlinder


Ik had weer eens zin om te kaartborduren. Omdat het best veel tijd kost (en ik graag snel resultaat zie) heb ik een tijdje wat minder geborduurd op kaarten. Met het maken van de Fairy kaart kreeg ik de smaak weer te pakken. Het patroon komt uit Hobbydols 41. De bloempailletjes heb ik een keer op een beurs gekocht. Het 3D-plaatje komt uit een miniboekje van Le Suh. De roze vlindertjes zijn geponst.

dinsdag 29 maart 2011

Snelle fairykaart


Ik had nog een aantal geknipte 3D-plaatjes liggen van fairy's. Deze kaart was snel en simpel. Het gebruikte achtergrondpapier is afkomstig van de Witte boekenmarkt. Het kaartje is verder versierd met wat papieren bloemetjes, fibers en strass-steentjes. De bloemetjes (CreaMotion) aan de kaart bevestigd met de Engeltjes-pen.

maandag 28 maart 2011

Nog een tas



Eind 2010 heb ik bij Sweet en Simple stuff in Hardinxveld een bol Zpagetti-garen gekocht. Hiermee is de onderstaande tas gehaakt. Ik heb niet echt een voorbeeld of patroon gevolgd, maar ben gewoon wat gaan rommelen. Mijn dochter is dol op dit tasje!

Tas



Al vorig jaar had ik een workshop tassen haken gevolgd. De foto van de gemaakte tas had ik nog niet geplaatst, dus bij deze. Omdat het gebruikte draad vrij zwaar was is dit een relatief zware tas geworden. Misschien ga ik hem nog voeren om te voorkomen dat kleine spulletjes uit de tas vallen. Het resultaat is wel heel leuk vind ik zelf.
De tashanger heb ik ook zelfgemaakt van wat kraaltjes en lintjes die ik nog had liggen.

Zeepketting (Deel 2)



En ja, na deel 1 komt ook deel 2!! Ik had nog een zeepjes en kralen over voor een tweede ketting. Omdat ik de lila versie zo leuk vond, heb ik deze nagenoeg hetzelfde gemaakt, maar dan met grijze zeepjes en rode lintjes. De lintjes komen bij het Kruidvat vandaan. De zeepjes en witte figuurtjes heb ik gekocht bij "de Kralenmand". http://www.dekralenmand.nl/


Fairy kaart


Ook dit kaartje heb ik afgelopen week gemaakt. Het borduurpatroontje komt uit Hobbydols 15. Het achtergrondpapier is afkomstig van de Action. Hierlangs is een witte kantsticker geplakt. Bloemetjes met brads en wat strass-steentjes erbij en klaar is-ie weer!

zondag 27 maart 2011

Zeepketting (Deel 1)






Een tijdje geleden kocht ik op de hobby- en creatiefbeurs in Sliedrecht een paar kralen en wat zeepjes. Ik had het idee om (zoals vele andere hobby-ista's) een zeepketting te maken. Na wat getreuzel omdat ik niet blij wat met de volgorde van de kralen en de zeepjes is dit het resultaat geworden. Ik ben er eigenlijk ontzettend blij mee en vind hem erg leuk geworden. Ik heb de ketting cadeau gedaan aan mijn lieve nicht Ingrid die altijd voor me klaar staat en daarbij ook met grote regelmaat mijn huis een netjes bijhoudt en ook nog eens wekelijks op mijn dochter Lieke past.

Kaartje verhuizen


Afgelopen week heb ik nog een paar kaartjes gemaakt. Dit kaartje begon ik door

te "doodlen" op een ATC papiertje. Met quicky-glue en glitters

heb ik ook nog een paar krullen gemaakt.

Het achtergrondpapiertje en de stempels komen van de Action. De bloemetjes

zijn aan elkaar bevestigd met de engeltjespen. Lintje erbij met wat kraaltjes

en een klein sleuteltje en


....Klaar is de verhuiskaart!

Nieuwe kleurtjes haakkatoen



Nieuwe katoentjes gekocht bij Signora Anna. Het is allemaal van het merk Phildar (Phil cotton 3 en Licorne). Ik ben aan het haken geslagen en wilde een paar blije kleurtjes hebben! Gelukt!


vrijdag 25 maart 2011

ZTRINGZ




Binnenkort meer!!


Sinds enige tijd verkoopt Signora Anna het textielgaren Ztringz. Binnenkort zal ik meer hierover plaatsen. http://signora-anna.nl/

zondag 13 maart 2011

Gehaakt bloemetje




Even wat uitproberen. Ik heb een tool gedownload die makkelijk foto's en blogs zou moeten kunnen plaatsen. En JAAAAAAA de foto is geplaatst! Helemaal blij. Hopelijk komt hiermee de blog wat beter van de grond!

Even niet met blog bezig geweest

Hallo allemaal,


Ik ben al een tijdje wat minder actief op het blog. Dit betekent niet dat ik helemaal niet creatief bezig ben geweest in de tussentijd. Ik heb genoeg gemaakt en bedacht om op de blog te zetten, maar de tijd ontbrak tot nu toe.




Hierbij alvast een voorproefje.